"Fashion blog"

srijeda, 26. listopada 2016.

"Evo nje opet da nešto pametuje!" Već neke od vas čujem. Čitate me iako teme o kojima ja imam potrebu da pišem nisu "vaše" teme. E bas ovaj post će biti za vas koji već kolutate ocima.
Za tebe koja o svemu i svačemu ima ružno mišljenje i ne libi se iznositi ga po višesatnim kaficama u frizerskim salonima, ali to mišljenje NIKAD ne iznosiš onome o kome imaš takvo mišljenje.
Za tebe koja mrzi sve sto ovom zemljom hoda i misli da je taj stav totalno "fešn".
I za tebe koja vjeruje da su svi koji nešto imaju krivi za to sto ti nemaš.
I za tebe koja ima životne snage ljubit sve to sto pljuješ i sve su "cice" i "mace" dok ti leđa ne okrenu.
Eh za vas imam nešto da predložim. Operite mami sudove! Nešto skuhajte. Pročitajte knjigu! Prošetajte! Pohvalite nekog u njegovom odsustvu. Budite osoba u čijem društvu je neprijatno nekog tračati! Pa makar zbog toga bile nepoželjne u nekom društvu. Činjenica je da je to društvo nepoželjno za vas!
Malo sam vas zeznula zar ne? Ipak ovo nije fashion blog. A možda i jest... Zar biti "fashion" ne znaci biti kul? Zar kul nije biti neopterećen? Biti vjeran prijatelj? Biti iskren UVIJEK? Produktivan i kreativan? Biti drukčiji?
Biti zla i luda je takooooo 2000 -ta.... A to vise nije FEŠN! Probudite se!

P.S.
Šalim se, šalim se. Naravno da znam da se nećete probuditi nakon nečeg sto napišem. Teško je takve navesti na prosvjetljenje. Meni je dovoljno ako se prepoznate i trznete.


3 komentara :

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)

 
BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS